Nog meer grotten
Blijf op de hoogte en volg Ingeborg
21 September 2006 | China, Dunhuang
Verder was ik zelf voor de zoveelste keer deze reis niet alleen een bezienswaardigheid (ben ik de hele dag), maar ook fotomodel. In Jiayuguan wilde een moslim-meisje hand in hand met mij op de foto met op de achtergrond de Muur. Bij de Zingende Zandduinen hier in Dunhuang ben ik staand op een duin door meerdere mannen (met professionele foto-apparatuur o.a. een Hasselblad) gefotografeerd en vandaag ben ik door en met een Japanse toeriste vereeuwigd bij de Western Thoudand Buddha Caves. Ook wel weer apart. Gelukkig hoefde ik er geen 'minderheden'-dansje bij te doen;-). Ik hou mezelf maar voor dat mijn mooie blauwe ogen in combinatie met mijn blanke huidje het 'm doen (bedankt pa en ma!).
Vanavond ga ik met de nachttrein naar Turpan (Tulufan). Zowel het bus- als treinkaartje heb ik al, dus dat is een geruststelling.
21 September 2006 - 14:01
Rinie:
Zijn de moslimas hier gesluierd of is het relatief vrij?
Grotten lijkt me mooi, ik neem aan dat je mooie dia´s hebt gemaakt. -
22 September 2006 - 16:06
Harry:
Wat dacht je ervan om een kleine bijdrage in euro,s te vragen voor het poseren. Kan je wat van de reiskosten terug verdienen.